Find det perfekte bagestål

Find det bedste bagestål til at lave den perfekte pizza

Når du bruger det bedste bagestål, giver det dig en fantastisk pizza med en perfekt og sprød skorpe. Når du laver en pizza så kan du både lave den med pizzasten, som giver et udmærket resultat, men er du ude i at vil lave en pizza som dine gæster aldrig glemmer, så skal du bruge et bagestål, som gør din pizza mere sprød og lækker! Hos pizze.dk kan du finde et væld af bagestål til at lave den perfekte pizza!

Utrolig mange kendte bagere og diverse konditor, anbefaler at man bruger bagestålet når man enten skal bage brød, pizza, boller eller kage, for med et bagestål vil du altid kunne få den perfekte skorpe og bund. Et bagestål er en bageplade ligesom du har i ovnen, den adskiller sig dog på flere forskellige områder. Bagestålet er betydeligt tungere end en normal bageplade, bagestålet vejer ofte omkring 6 kilo, og det er netop den kombinationen mellem vægten og materialet der gør, at du kan bage den perfekte pizza eller kage. 

Hvorfor er bagestål bedst at bruge?

1. Et bagestål giver en perfekt skorpe

2. Det er nemt at rengøre

3. Alle kan finde ud af at bruge det

4. Et bagestål giver en perfekt sprød bund

Hvorfor vælge et bagestål?

Der er mange fordele ved at vælge et bagestål til dit køkken, hvis du elsker at bage og gør det dagligt. Når du bager i din ovn uden et bagestål, kan det være svært at nå den temperatur som er nødvendig for at få den perfekte bund og skorpe. Men ved at bruge et bagestål, kan du nemt og effektiv få den rette varme, så du kan servere den skønneste pizza eller kage til dine gæster. Ved at bruge et bagestål i dit køkken, vil du også opleve at at bagetiden på dit bagværk vil blive mindre, netop fordi at bagestålet hurtigere kan give din dej den rette temperatur!

Hvordan fungere et bagestål?

Du har måske aldrig hørt om et bagestål før? Men det er som sagt en stålplade som i princippet fungere lige som din almindelige bageplade, blot meget bedre! Når du skal bruge dit bagestål, skal du blot placere det i din ovn eller i den udendørs ovn. Du skal altid sætte dit bagestål, i ovnen i god inden dit bagværk er klar, da det ofte tager omkring en halv time før dit bagestål er ordenligt varmet op. Nu tænker du måske at det lyder som noget der tager rigtig lang tid, men det gør det faktisk ikke, for din bagetid vil blive reduceret betydeligt, så dit bagværk faktisk vil være færdigt hurtigere end hvis du brugte din traditionelle bageplade. Et bagestål fungere på den måde. at det tager varmen til sig og leder det rundt om dit bagværk, så din ovn kan holde den rette temperatur hele vejen rundt om din kage eller pizza. Find et bagestål i dag hos pizze.dk og servere den skønneste pizza eller kage til dine gæster i morgen!

Find det perfekte bagestål til dit køkken her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *